Bepanthen proti striím

Jako hrdá ambasadorka společnosti Bepanthen bych vás ráda, moji milý čtenáři, informovala o novince na trhu a to o Bepanthenu proti striím. Zvláště v těhotenství je pokožka ženy velmi zatěžována, bříško a další partie se zvětšují doslova před očima. A kůže se velmi často s tímto tempem nedokáže vyrovnat a vznikají pajizévky, tzv. strie. Striím se dá účinně předcházet pravidelným mazáním. 
Proti striím bojuje Bepanthen Krém trojím efektem. První efekt je spojen s tropickou rostlinou Centella asiatica (pupečník asijský), jejíž výtažek je součástí receptury Bepanthen krému. Právě tato látka zajišťuje dostatečnou stimulaci vláken kolagenu a elastinu a chrání tak pokožku před tvorbou strií. Druhým efektem je výživa a hydratace pokožky díky dexpanthenolu (provitaminu B5) a glycerinu. Ty vlivem svých vyživujících a hydratačních schopností udrží pokožku jemnou, pružnou a elastickou. Blahodárný olivový olej a
fyziologické lipidy potom posílí kožní bariéru a celkovou obranyschopnost pokožky. Ta bude výrazně odolnější proti vlivům, které ji ohrožují zvenčí. Namáhané partie se navíc stanou jemnými a vláčnými. A dobrou zprávu mám i pro ty z vás, které již máte těhotenství za sebou. Bepanthen krém proti striím ulehčuje hojivý proces a zajišťuje co nejmenší viditelnost drobných pajizévek. A ještě navíc má velmi příjemnou vůni. 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Neštovice a mazání - co zaručeně funguje?

In line brusle s kočárkem - jde to, jen zbytečně neriskujte

Indiánská metoda v praxi