Autokemp Sedmihorky

Užila jsem si parádní prodloužený víkend. Parádní, protože počasí bylo přímo ukázkové, ve skvělé společnosti a ještě jako bonus bez vaření, praní a uklízení! Prostě relax v kempu Sedmihorky jako vyšitý. Spaní pod stanem má pro mě neopakovatelnou letní atmosféru (zvláště, když v noci prší) a jak se zdá, i Emičce se kempování moc líbilo. Obzvlášť v kempu jako je tento. Všem rodinám s dětmi můžu jen vřele doporučit, protože o zábavu je postaráno jak pro nás dospělé, tak především pro naše děti. Pořadatelé kempu se chytře zaměřili právě na dětské návštěvníky a vypadá to, že se jim daří. Emi je zatím ještě malá a tak většinu aktivit nevyužila, ale už teď se těšíme na další letní prázdniny, které v kempu strávíme. 
Zatím nám ke štěstí stačilo velikánské množství dětí všude kolem nás, krásná písčitá pláž a kyblíček a lopatička, kterou jsme si musely vždy půjčit, protože vlastní náčiní omylem zůstalo doma. 
No a co se nejvíc s programu líbilo mě, jako mamince?...tak to bezkonkurenčně vyhrává večerní tančení pro děti s úžasnou lektorkou, která svým talentem dokáže děti neuvěřitelně rozdovádět a zapotit pěkně před spinkačkou. No a rodiče pak mohou pokračovat  u místního kiosku s živou hudbou:-). 

Výletník s novým batůžkem a slamáčkem

U kiosku se zmrzlinou...juchů!

Kuk po ránu ze stanu a hned můžu jít lumpačit.

Romeo a Julie na procházce:-)

cesty pro kočárek nic moc, ale prý tam jsou i lepší stezky...znáte to - je to sice zkratkou, ale o to delší a horší cesta:-)

Večerní tančení se skvělou lektorkou ve velké klubovně

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Neštovice a mazání - co zaručeně funguje?

In line brusle s kočárkem - jde to, jen zbytečně neriskujte

Indiánská metoda v praxi